Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Donateursrit Hondekop 766

09-10-2021

€30

Op 9 oktober rijden we weer een donateursrit met de 766. Per 25 september wijzigen de richtlijnen van de Rijksoverheid voor ‘evenementen’ en ‘culturele voorstellingen’. Dat heeft ook gevolgen voor de onthullingsrit van onze nieuw geschilderde 766.

Tijdens deze rit hoeft u GEEN mondkapje te dragen. Immers, vrijwilligers bij en deelnemers aan deze rit dienen een geldige QR-code te kunnen tonen om mee te kunnen rijden. Het staat u natuurlijk vrij, als u dat voor uw eigen veiligheid prettiger of noodzakelijk vindt, wel een mondkapje te dragen.

We vinden het zelf onder de huidige omstandigheden nog wel prettiger om de 766 niet tot de laatste zitplaats vol te boeken, hoewel dat met de nieuwe regels wel mag. De kans bestaat daardoor wel, dat er op één of meer deeltrajecten meer dan 110 betalende reizigers meereizen.

Plaatsbewijzen voor de onthullingsrit van de nieuw geschilderde 766 op zaterdag 9 oktober koopt u via www.hondeshop.nl Kijkt u voor meer informatie over de rit op https://www.stichtinghondekop.nl/nl/Onthullingsrit

Gegevens

Datum:
09-10-2021
Kosten:
€30
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Hondekop
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Diverse locaties
Nederland + Google Maps